Byens Beton

Kort om firmaet

Både store og små opgaver

Din bedste samarbejdspartner

Siden vores start i 2008 har vores hovedfokus og interesse været at sikre at det produkt vi leverer, lever op til de forventninger du som kunde har samt de tolerancer man kan forvente inden for vores felt.

Vi har aldrig stræbt efter at få udført så mange opgaver som muligt men i stedet koncentreret os om at sikre at de opgaver vi siger ja til bliver udført som aftalt, til aftalt tid samt til en pris hvor alle parter kan være tilfreds. 

Din bedste samarbejdspartner til små og store opgaver altid præcis og til tiden.

- Byens Beton

fokus på gode kunderelationer

Altid kvalitetsbevidst arbejde

Fleksible med arbejdstid

Beton arbejde hvad enten det er støbning, flydespartel eller boring og skæring kan af flere årsager som støv, støj, hærdningstid eller at pladsen skal være ryddet for alle andre kræve at det udføres uden for almindelig arbejdstid, vi er meget bevidst om dette og er altid klar på at se på løsninger.

Gode kunderelationer

God kunde relationer vil altid være en vigtig del for os i vores søgen efter nye kunder, vi bestræber os på at alle skal have en god oplevelse og være tilfreds med det resultat de står tilbage med.

Stor tak til dem der har anbefalet os til venner, familie eller kollegaer.

Præcision og kvalitet

Hvad enten det er betongulv, flydespartel eller boring og skæring så er præcision og kvalitet af det leveret produkt en grundlæggende del og forventning. vi bruger derfor kun professionelt udstyr som jævnligt bliver kalibreret så vi altid kan stole på det arbejde vi udføre. Samtidigt samarbejder vi med nogle af de førende i Danmark inden for beton og flydespartel så vi kan sikre at kvaliteten altid er i top.

Mange års erfaring

Speciale i betonarbejde

I modsætning til mange andre virksomheder har vi i Byens Beton valgt og specialiserer os i stedet for at sprede os over mange områder, arbejde med beton og flydespartel kræver mange års erfaring og øvelse for at sikre et godt resultat hver gang

Specialisering betyder dog ikke at vi ikke vil lave andet, kræver din opgave ting der falder uden for vores hoved specialisering vil vi stadig gerne se på det og kan vi ikke selv løse det har vi samarbejde med en lang række forskellige virksomheder så vi sammen kan løse enhver opgave.