Vi tilbyder

Designgulv

Rå resultater med et designgulv

Design - New Yorker Gulve

Er du på udkig efter en unik og moderne gulvløsning så er et designgulv måske det du leder efter.

Designgulv også kendt som New yorker gulv er lavet på en cementbaseret gulvspartel uden sten, den kan derfor udlægges i meget tynde lag og på en lang række underlag, i nogle tilfælde vil det kræve forarbejde og muligvis et opretningslag, det kan vi rådgive om.

Spartlen kan fås i mange farver så der er noget for enhver smag, om du ønsker grå, hvid og sort eller noget mere øjenfaldende som blå, rød eller grøn er der helt sikkert noget som falder i din smag.

Overfladen lukkes normalt med en voks som nemt påføres gulvet, den hærder op og bliver hård og særdeles modstandsdygtig over for næsten alt, den kræver ingen vedligehold og kan holde i flere år hvorefter man blot påføre et nyt lag voks og kan fortsætte med at nyde og bruge gulvet i flere år igen.

Alle spartlerne vi benytter til færdig overflade, har en høj tryk og træk styrke de fleste i en klasse som også benyttes til industrigulve og man behøves derfor ikke være nervøs selv ved hårdt dagligt brug som i en butik, daginstitution eller lignende.

Kontakt os for mere information om mulighederne i dit projekt og få et uforpligtende tilbud.