Diamantskæring Sjælland

Tlf. 22 44 40 66

Diamantboring, diamantskæring og gulvstøbning

Byens Beton

Overlad diamantskæring Sjælland til fagfolk

Hvis du har brug for diamantskæring Sjælland, er det vigtigt at entrere med et firma, der har erfaring og som er i besiddelse af det nødvendige professionelle skæreværktøj.

 

Ved diamantskæring benyttes såkaldte vægsave, og hos Byens Beton har vi vægsave, der er i stand til at skære i dybder op til ca. 70 cm fra hver side. Dermed vil vi normalt kunne klare alle tænkelige opgaver i forbindelse med skæring i murværk.

Vi foretager diamantskæring Sjælland i såvel dæk som i vægge og lofter. Læg mærke til, at vi ved at anvende skæring med sug kan eliminere en stor del af den støvplage, som ellers er en uundgålig gene ved normal diamantskæring.

Vi er også i stand til at udføre tørskæring, hvis det af forskellige årsager er forbundet med problemer at anvende vand ved skæringen. I det hele taget er afdækning og efterfølgende rengøring en helt naturlig del af vores totalydelse, og vi er selvfølgelig også fleksible, når det gælder om at indpasse skærearbejdet i jeres daglige rutiner – eksempelvis i forbindelse med produktion og arbejde på kontorer.

 

Arbejdssikkerhed og arbejdsmiljø ligger os også stærkt på sinde. Vi overholder selvfølgelig alle regulativer og retningslinjer, og vi har stor fokus på præcision og de omgivelser, vi arbejder i. Vi ønsker ikke at hverken medarbejdere eller andre personer i nærheden af arbejdsområdet skal udsættes for gener eller farer.

 

Vores veluddannede og særdeles kompetente mandskab har en omfattende erfaring og mestrer bl.a. tætskæring langs vægge, gulve og loft. Diamantskæring Sjælland er oplagt til udskæring af huller til vinduer og døre, og så kan vi tilbyde rilleskæring i gulv, væg og loft, når der skal nedlægges kabler og lignende.

 

Ud over diamantskæringsopgaver udfører vi også forskellige huggeopgaver i bl.a. fliser og fundamenter, ligesom vi er i stand til at gennemføre elektronisk søgeboring – vel at mærke uden at der efterlades huller eller skader på den gennemborede overflade.

 

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om diamantskæring Sjælland. Og hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforbindende tilbud, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Vi arbejder i Storkøbenhavn og over hele Sjælland.

diamantskæring Sjælland gulve

Diamantskæring

 • Skæring i dæk, væg og loft
 • Vinkel skæring
 • Håndholdt skæring efter aftale
 • Tørskæring hvis vand skal undgås
 • Skæring med sug næsten intet støv
 • Tætskæring langs væge, gulve og loft
 • Skæring af dør- og vindueshuller
 • Rilleskæring i gulv, væg og loft til kabler og lignende.
 • Gulv og asfaltskæring
 • Elektronisk søgeboring uden huller og skader på overfladen
 • Diverse huggeopgaver af bla. fliser, udsparinger, gulve, fundamenter osv.

 

Byens Beton - Fasanvej 2 - 4070 Kirke Hyllinge - 22 44 40 66 / 25 11 97 77 - kontakt@byensbeton.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved. Byens Beton. Diamantboring, Diamantskæring og Gulvstøbning.

 

 

sitemap