Diamantboring København

Tlf. 22 44 40 66

Diamantboring, diamantskæring og gulvstøbning

Byens Beton

Diamantboring København kræver professionel assistance

diamantboring København

Diamantboring København / Sjælland / Fyn samt Nordjylland - den oplagte løsning, hvis du har brug for at få boret huller i beton, vægge og gulve.

 

Hos Byens Beton har vi specialiseret os i arbejde med beton og har således stor erfaring, når det gælder boring af huller i dette hårde materiale.

 

Først og fremmest kræver diamantboring København, at man er i besiddelse af de rette professionelle maskiner. Og det er vi hos Byens Beton. Boring i beton byder ofte på store udfordringer, men ingen opgaver er for krævende for det erfarne og veluddannede personale. Således er vi i stand til at bore i en lang række sammenhænge. F.eks. bores uden problemer i dæk, vægge og lofter, og Byens Beton kan selvfølgelig bore både i vinkel og smig samt vertikalt og horisontalt

 

Normalt bruges vand i forbindelse med diamantboring København / Sjælland / Nordsjælland / Fyn / Køge samt Nordjylland, men hvis vand af specielle årsager bør undgås, er det også muligt at foretage boringen uden brug af vand.

 

Kontakt os for den bedste rådgivning omkring boring i beton. Vi kan gennembore alle materialetykkelser. Du skal eksempelvis vælge diamantboring som løsning, hvis du har brug for gennemføring af ledninger og mindre rørinstallationer, men metoden er desuden yderst velegnet til udboring for kloak, ventilation og tilsvarende installationer. Også ved udboring af udtag til brændeovne er det Byens Beton, du skal have fat i.

 

Byens Beton mestrer alle discipliner inden for diamantboring København / Sjælland / Nordsjælland / Køge / Fyn samt Nordjylland, og kommer naturligvis i hele hovedstadsområdet samt på resten af Sjælland. Bl.a. tilbydes drænboring af betonelementer samt elektronisk søgeboring der ikke efterlader huller eller skader på betonoverfladen.

 

Det er vel ingen hemmelighed, at diamantboring København er forbundet med visse gener i form af støv og støj. Derfor tilbyder Byens Beton at foretage boringer på tidspunkter, hvor det er mindst belastende for omgivelserne – f.eks. så arbejdet med diamantboringen griber mindst muligt ind i en eventuel produktion eller kontorarbejde. Der kan også være hensyn at tage i forhold til naboer andre håndværksgrupper. Naturligvis er der også tænkt på arbejdsmiljøet og medarbejdenes sikkerhed, når vi arbejder med diamantboring København / Sjælland / Nordsjælland / Køge / Fyn samt Nordjylland. Byens Beton er fleksible og kan arbejde på alle tidspunkter af døgnet. Ring for uforbindende tilbud allerede i dag.

 

diamantboring i København beton

Diamantboring

  • Boring i dæk, væg og loft
  • Boring i vinkel og smig
  • Håndholdt boring efter aftale
  • Tørboring hvis vand skal undgås
  • Opstilling med vakuum så der ikke efterlades unødige huller
  • Boring til rør, kloak, ventilation og lignende
  • Drænboring af beton elementer
  • Elektronisk søgeboring uden huller og skader på overfladen

 

Byens Beton - Fasanvej 2 - 4070 Kirke Hyllinge - 22 44 40 66 / 25 11 97 77 - kontakt@byensbeton.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved. Byens Beton. Diamantboring, Diamantskæring og Gulvstøbning.

 

 

sitemap