Betonboring diamantboring

Tlf. 22 44 40 66

Diamantboring, diamantskæring og gulvstøbning

Byens Beton

Betonboring diamantboring

Betonboring diamantboring kræver specialistviden og er bestemt ikke en opgave for lægfolk. For det første er det vigtigt med en indgående erfaring, når man skal bore i beton, og desuden kræver det en avanceret maskinpark, hvis man skal være i stand til at udføre de mangeartede opgaver, som forbindes med betonboring diamantboring.

 

Hos Byens Beton er betonboring diamantboring en af vores absolutte hovedkompetencer, og du kan være sikker på, at vi har den fornødne viden og rutine, ligesom vi er i besiddelse af den mest moderne og opdaterede maskinpark, der gør os i stand til at løse stort set alle tænkelige opgaver med boring i beton.

 

Vi tilbyder således boring i dæk, væg og loft, og vi kan naturligvis bore både i vinkel og i smig. Normalt indgår anvendelse af vand i betonboring diamantboring, men hvis du har en opgave, hvor brug af vand vil være uhensigtsmæssigt, er vi også i stand til at udføre tørboring. Vi har desuden mulighed for opstilling med vakuum.

 

Det er også Byens Beton, du skal kontakte, hvis du har brug for boring til rør, kloak eller ventilation, og vi har stor erfaring med drænboring af betonelementer. Som noget helt specielt kan vi også tilbyde elektronisk søgeboring, hvor vi ikke efterlader huller eller andre skader på den udborede overflade.

 

Vi har stor erfaring med betonboring diamantboring, og vi giver naturligvis også gerne dig et uforpligtende tilbud på din boringsopgave. Læg mærke til, at vi altid lægger stor vægt på præcision, sikkerhed og det omgivende miljø. Vi forsøger at støje og svine så lidt som muligt, og når du vælger os som leverandør af betonboring diamantboring, er du selvfølgelig sikker på, at afdækning og rengøring er en naturlig del af entreprisen.

 

Vi lægger stor vægt på gode kunderelationer, og i os får du en samarbejdspartner, der prioriterer overholdelse af aftaler højt. Vi er fleksible – også når det gælder arbejdstidspunkter – og vi leverer vores arbejde med fokus på præcision og kvalitet. Hver gang. Kontakt os allerede i dag for en nærmere drøftelse af, hvordan vi bedst muligt kan løse din opgave med betonboring diamantboring.

 

Byens Beton - Fasanvej 2 - 4070 Kirke Hyllinge - 22 44 40 66 / 25 11 97 77 - kontakt@byensbeton.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved. Byens Beton. Diamantboring, Diamantskæring og Gulvstøbning.

 

 

sitemap