Gulvstøbning København pris

Tlf. 22 44 40 66

Diamantboring, diamantskæring og gulvstøbning

Byens Beton

Se det bedste bud på gulvstøbning København pris

Gulve støbt i beton oplever en stigende popularitet, og i dag indgår betongulve i moderne byggeri og arkitektur som en naturlig del. F.eks. ses polerede betongulve som et element, der giver helt specielle effekter i byggeriet. Byens Beton kan tilbyde dig den bedste gulvstøbning København pris, og det er der flere gode grunde til.

 

Først og fremmest kommer vores store erfaring os til gode. Vi har beskæftiget os med støbning af gulve og fundamenter i mange år, og vi kan derfor altid tilbyde dig den mest solide og nøjagtige løsning, når det gælder gulvstøbning. Det er helt naturligt, at du som kunde har fokus på gulvstøbning København pris, og hos Byens Beton kan vi love dig, at pris og kvalitet går op i en højere enhed.

 

Vores gulvstøbning København pris gælder for alle opgaver omkring støbning. Vi giver gerne tilbud på støbning af helt nye betongulve, og vi er selvfølgelig også klar på at byde ind på opretning og renovering af eksisterende gulve. Disse opgaver udføres med flydespartel eller selvnivellerende beton.

 

Betongulve i vådrum er et andet af vores specialer. Hvis du ønsker et betongulv med fald i din bruseniche, så alt fungerer i forhold til afløb osv, er det Byens Beton, du skal have fat i. Vi har naturligvis tjek på støbning af såvel terrændæk som slidlag. Og ved støbning af terrændæk er vi opmærksomme på vigtigheden af , at gulvet – og væggene – ikke suger fugt fra jorden.

 

Når vi har lagt dit nye betongulv, vil du stå med et færdigt resultat, der naturligvis er helt klar til eventuel lægning af fliser, tæpper, trægulve eller enhver anden belægning, du måtte have i tankerne.

 

i øvrigt vil vi ud over selve gulvstøbning København pris også kunne give dig et fordelagtigt tilbud på afretning, isolering og armering, ligesom vi tilbyder gravearbejde til særdeles gunstige priser. Vi støber gulve til såvel private bygherrer som for virksomheder, og vi arbejder også gerne i underentreprise omkring gennemførelsen af større byggeopgaver

 

Kontakt os allerede i dag med beskrivelse af dit behov for gulvstøbning. Så finder vi helt sikkert en løsning, der passer perfekt til dig.

 

Byens Beton - Fasanvej 2 - 4070 Kirke Hyllinge - 22 44 40 66 / 25 11 97 77 - kontakt@byensbeton.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved. Byens Beton. Diamantboring, Diamantskæring og Gulvstøbning.

 

 

sitemap